Groepsfeest: Reis naar het Oude Egypte

Datum: 
17/11/2018 - 00:00

PRAKTISCH

15u:            Grote Sed-Feest-Spel (sowieso voor leden – anderen mogen vrijblijvend deelnemen)
17u30:        Slotshow - kom ontdekken of de opdrachten geslaagd zijn en de farao mag verder blijven regeren… 
18u15 – 22u:       Bikke bikke bik, hap hap hap… Etenstijd!
 
Waar?
Forumlaan 4, 1020 Laken
De vergadering gaat door op de speelplaats en in de sportzaal
Het groepsfeest gaat door in refter 3 (gelegen aan de speelplaats)

Inschrijven
Om hoeveelheden te kunnen inschatten, vragen we om in te schrijven via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/bOlrGStNiwLAkJI42 

Na inschrijving ontvangt u een mailtje met info voor de betaling via overschrijving. Betalen kan tot 16 november via overschrijving op BE55 7330 3816 1244 met de mededeling "Naam + Groepsfeest". Indien we geen betaling ontvangen hebben, wordt er contant afgerekend op het groepsfeest.
 

Groepsfeest: Reis door het Oude Egypte!

Haal jullie mooiste Egyptische verkleedkleren al maar naar boven, want op 17 november keren we even terug in de tijd naar het Oude Egypte. Enkele weken geleden hebben we een noodkreet ontvangen: de farao heeft onze hulp nodig! Het jaarlijkse Sed-Feest komt eraan, dit feest wordt georganiseerd om na te gaan of de farao nog in staat is om het land te regeren. Om te bewijzen dat de farao nog steeds kan heersen moet hij samen met zijn onderdanen een aantal opdrachten uitvoeren. Opdat de opdrachten zeker zouden slagen, hebben de Egyptenaren onze (= de leden, ouders, stam en andere sympathisanten van Scouts Laken-Ruusbroec) hulp ingeroepen. Per vervulde opdracht krijgen de Egyptenaren een hiëroglief (je weet wel, zo’n tekening waarmee de Egyptenaren communiceerden). Als ze genoeg hiërogliefen kunnen bemachtigen, zal het feest plaatsvinden en mag de farao verder regeren. 

Jullie horen het goed, we zullen alle hulp kunnen gebruiken! IEDEREEN is welkom om mee te doen, dus neem maar mama, papa, oma, opa, buren, neven, nichten, vriendjes en vriendinnetjes mee. We eindigen met een slotshow met kleine optredens, waarin we zullen nagaan of de opdrachten geslaagd zijn en we afscheid zullen nemen van de gestopte leiding. 

Zeker niet aarzelen om mee te komen spelen, want het belooft een topnamiddag te worden!!!

’s Avonds kunnen jullie zoals steeds komen genieten van een heerlijke maaltijd bereid door onze allerbeste chefkoks. Op het menu staat er heerlijke verse soep, spaghetti bolo en pasta groen zeewier, steeds mogelijk in een vegetarische variant. We eindigen met een groot desserten buffet. Wie een zelfgemaakt dessert meebrengt, mag gratis genieten van alle andere desserts.

PS: Verkleden mag zeker hé!
PS 2: Gelieve te verwittigen, indien jullie er niet kunnen bij zijn.