Lid worden

Twijfel je of de scouts iets voor jou is? Kom gewoon eens proberen, iedereen is welkom! Lid worden kan op elk moment van het jaar.

Hoe inschrijven voor het scoutsjaar 2019-2020?

- Leden die al lid waren:

Jullie mogen zich in te schrijven via dit inschrijvingsformulier Scoutsjaar 2019-2020. Zodra het inschrijvingsgeld opnieuw betaald is, zijn jullie weer officieel een deel van de scouts. Het inschrijvingsgeld bedraagt nog steeds 40EUR en mag gestort worden op rekeningnummer BE55 7330 3816 1244 met als mededeling: “Inschrijving scouts 2019-2020 - Naam lid”.

- Nieuwe leden

Jullie dienen onderstaand formulier in te vullen. Je zal na verwerking gecontacteerd worden door de groepsleiding.
We zien je graag terug op de eerstvolgende scoutsvergadering, iedere zaterdag van 14u tot 17u.

Heb je nog vragen voor je jouw zoon/dochter wenst in te schrijven?
Twijfel dan niet ons te contacteren:

- via het contactformulier

- stuur een mailtje of bel naar de groepsleiding (beste manier indien u nog vragen heeft)

Lidgeld?

Het lidgeld bedraagt 40 euro voor een heel scoutsjaar, 32 euro gaat naar Scouts en Gidsen Vlaanderen voor de verzekering tijdens alle activiteiten en 8 euro gaat naar de scoutsgroep om een deel van de kosten van de vergaderingen te dragen (vier-uurtjes, materiaal, openbaar vervoer, …).
Dit lidgeld is exclusief kosten voor weekends, kamp en andere speciale activiteiten.

Om te zorgen dat iedereen deel kan uitmaken van een toffe scoutsgroep en hiermee avonturen kan beleven, voorziet Scouts en Gidsen Vlaanderen een  verminderd lidgeld en zijn er mogelijkheden om kosten voor weekends en kamp te spreiden en te verlagen. Voor meer info kan je bij de groepsleiding terecht, zij helpen je in alle discretie verder.