Einde kamp en begin nieuwe scoutsjaar

Liefste leden en ouders

Wat. Een. Schitterend. Kamp! Wij hebben ons kostelijk geamuseerd, en hopen dat jullie dat ook gedaan hebben. Al het materiaal is ondertussen weer opgeborgen en de zin in het nieuwe scoutsjaar is alvast erg groot!

Nog even wat praktische zaken:
Verloren voorwerpen: we hebben heel wat verloren voorwerpen liggen van het kamp. Op de eerste vergaderingen van het nieuwe jaar stallen we nog eens alle verloren voorwerpen uit.


Foto’s kamp: houd zeker de facebookpagina in het oog, want daar zullen asap enkele foto’s van het kamp op verschijnen.

EDIT: klik HIER voor foto's van het Scoutskamp 2019.


Inschrijving scoutsjaar 2019-2020:

- Als je al lid was en je lid wil blijven, dien je te bevestigen via dit inschrijvingsformulier. Inschrijvingsgeld bedraagt nog steeds 40EUR en mag gestort worden op rekeningnummer BE55 7330 3816 1244 met als mededeling: “Inschrijving scouts 2019-2020 - Naam lid”.

- Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via https://scoutslaken-ruusbroec.be/inschrijven.

Eerstvolgende vergadering - hierover volgt uiteraard later meer info: 

- Als je al lid was, is voor jou de eerste vergadering de OVERGANG op zaterdag 21/09. Op deze dag kom je te weten wie jouw leiding wordt voor het komende scoutsjaar, spannend hé? Meer info volgt uiteraard, maar we kunnen alvast zeggen dat jullie vuile kleren moeten aandoen. 
 
- Als je nog geen lid was, is de eerste vergadering op zaterdag 28/09. Je bent dan meer dan welkom om eens te proberen of de scouts iets voor jou is! Wij hebben alvast zin om jullie te leren kennen :-) 


Vragen: indien jullie nog met vragen, opmerkingen of feedback zitten, aarzel dan zeker niet om ons eens een belletje te geven of een mailtje te sturen.

Verder willen we graag iedereen nog eens bedanken die geholpen heeft om er zo een fijn kamp van te maken!
 
Geniet nog van de zomer! 
Zonnige groetjes
De groepsleiding
 
Spitsvogel (Nausika): +32 478 04 23 20
Mustang (Pepijn): +32 470 54 47 62
Macao (Thomas): +32 487 89 06 95