Inschrijven

Wil je jouw kind inschrijven bij onze scouts?

Lid worden kan op elk moment van het jaar! Als je geen verdere vragen hebt, dan vul je het formulier in door te klikken op 

Lid worden

Je wordt na verwerking gecontacteerd door de groepsleiding. We zien je dan graag terug op de eerstvolgende scoutsvergadering, iedere zaterdag van 14u tot 17u.

Heb je nog vragen voor je jouw zoon/dochter wenst in te schrijven?
Twijfel dan niet ons te contacteren:

Lidgeld?

Het lidgeld bedraagt 60 euro voor een heel scoutsjaar, 42 euro gaat naar Scouts en Gidsen Vlaanderen voor de verzekering tijdens alle activiteiten en 18 euro gaat naar de scoutsgroep om een deel van de kosten van de vergaderingen te dragen (vier-uurtjes, materiaal, openbaar vervoer, …).
Dit lidgeld is exclusief kosten voor weekends, kamp en andere speciale activiteiten (schaatsvergadering). 

Om te zorgen dat iedereen deel kan uitmaken van een toffe scoutsgroep en hiermee avonturen kan beleven, voorziet Scouts en Gidsen Vlaanderen een  verminderd lidgeld en zijn er mogelijkheden om kosten voor weekends en kamp te spreiden en te verlagen. Voor meer info kan je bij de groepsleiding terecht, zij helpen je in alle discretie verder. 

Links op deze pagina staan allerlei activiteiten waarvoor ingeschreven moet worden. Klik hier snel op voor meer informatie!