Zomerkamp

Elk jaar gaan we de laatste twee weken van juli op zomerkamp. Samen ons geweldig amuseren, herinneringen voor het leven maken en ervaringen opdoen zoals nergens anders kan. Heerlijke spellen, kamperen in het midden van de natuur, één grote gezellige groep, tochten maken en zingen aan het kampvuur. Beter kan het toch niet he? 

Meer informatie in verband met het kamp zal op deze pagina verschijnen. 


DATA ZOMERKAMP

Kapoenen: zon 25/7 - don 29/7

Welpen: zat 24/7 - zat 31/7

Jonggivers: di 20/7 - zat 31/7

Givers: de givers gaan op buitenlands kamp


Het einde van het scoutsjaar is in zicht. Gelukkig komt er nog een zomerkamp aan! Meer info volgt uiteraard nog, het enige wat jullie nu moeten doen, is jullie als de bliksem inschrijven :-) 

Inschrijven kan via deze link: Inschrijving Scoutskamp 2021 - Google Formulieren

Per kind dat u wil inschrijven moet er een nieuw formulier worden ingevuld. Aarzel niet om ons te contacteren, moesten er vragen zijn. 

Hieronder vindt u een individuele steekkaart. De individuele steekkaart is het formulier waarop de ouders van scoutsleden jaarlijks de persoonlijke, sociale en medische gegevens van hun kind invullen. Dankzij deze info​rmatie kan een leidingsploeg op een veilige en juiste manier reageren in een noodsituatie. Gelieve deze ingevuld naar ons te mailen of persoonlijk af te geven! 

Individuele steekkaart Nederlands

Individuele steekkaart Frans

KAPOENEN
Zak afgeven: vrijdag 16/07
Vertrek: zondag 25/07
Terugkomst: donderdag 29/07
Prijs: €80

WELPEN
Zak afgeven: vrijdag 16/07
Vertrek: zaterdag 24/07
Terugkomst: zaterdag 31/07
Prijs: €95

JONGGIVERS
Zak afgeven: vrijdag 16/07
Vertrek: dinsdag 20/07
Terugkomst: zaterdag 31/07
Prijs: €135

GIVERS
///

Moesten deze prijzen voor iemand een probleem vormen, geef ons dan maar een seintje, dan proberen we in alle discretie tot een oplossing te komen. 

Het inschrijvingsgeld mag gestort worden op rekeningnummer BE55 7330 3816 1244 met mededeling: KAMP - TAK LID - NAAM LID