Huur een Giver

Hey daar! 

Wij zijn de givers van Scouts Laken-Ruusbroec en trekken dit jaar op buitenlands kamp. We willen graag zelf zoveel mogelijk werken om deze prachtige reis te kunnen maken. 

Daarom bieden wij onze hulp aan: vanaf heden kan iedereen ons inhuren voor eender welke klus. 

   

Bent u op zoek naar een babysit, iemand die uw boodschappen doet, uw auto wast of het gras komt afmaaien, iemand die uw hond uitlaat, de living komt schilderen of uw vaatwasmachine komt uitladen? Bekwame personen om te op te dienen, af te wassen of te helpen op events? Hebt u entertainment nodig op uw feest? Je kan het zo gek niet bedenken, onze givers kunnen alles! 

We zijn met 11 en laaiend enthousiast om jullie een handje te komen helpen. 

Hoe werkt huur-een-giver? 

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier met de omschrijving van uw klus, hoeveel helpende handen je denkt nodig te hebben en wanneer de taak moet uitgevoerd worden. Nadat het contactformulier is ingevuld contacteren we u met een offerte. 

Hopelijk tot snel!

De givers van Scouts Laken-Ruusbroec

Vul de datum in wanneer de klus moet uitgevoerd worden. Als de activiteit geen vaste datum heeft, moet u dit niet invullen.
Beschrijf wat uw klusje inhoudt, hoeveel helpende handen je denkt nodig te hebben, wanneer de taak moet uitgevoerd worden en geef een prijsvoorstel.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
7 + 0 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.