Shelter

Een aantal keer per jaar brengen we een Shelter uit. In dit boekje vind je de planning van de komende maanden.


Shelter 2023-2024

De Shelter voor de periode van oktober tot december 2023 UPCOMING

  • Zaterdag 16 september (14u-18u): Overgang! Kom ein-de-lijk te weten wie jouw leiding wordt dit jaar. Meer info in de whatsapp groep. Zit je nog niet in de whatsapp groep? Geef dan even een seintje aan Cholo (Ada) op 0474/17.75.27
  • Zaterdag 23 september (14u-17u): Proefvergadering I - Wil jij graag eens komen proberen of de scouts iets voor jou is? Kom dan gerust af om vrijblijvend een namiddagje mee te ravotten en te ontdekken wat voor ene leuke bende we zijn. 
  • Zaterdag 30 september (14u-17u): Proefvergadering II - Opnieuw is iedereen welkom om vrijblijvend eens te testen of je bij de scouts wil komen. Wij hebben er alvast zin in! 

Surf af en toe eens naar Activiteiten. Daar staan de speciale vergaderingen en evenementen opgelijst, waarvoor je soms ook moet inschrijven. 


Vergaderingen

  • Begin: Elke vergadering begint stipt om 14u tenzij anders gecommuniceerd via de leiding of shelter.
  • Einde: elke vergadering eindigt om 17u tenzij anders gecommuniceerd via de leiding of shelter. Ook wij proberen steeds op tijd te sluiten.
  • Verwittigen! Niet iedereen kan steeds op tijd komen, tot het einde blijven of zelfs aanwezig zijn. Daarom vragen wij jullie steeds op voorhand te verwittigen zodanig dat de leiding eventueel kan wachten, vroeger stoppen of de activiteit aanpassen. Emailadressen en telefoonnummers van de leiding vind je steeds in de shelter of onder de rubriek Leiding

Wij verwachten jullie alvast op de vergaderingen!